Lager

Er der spidsbelastning på lageret på grund af længerevarende sygdom eller andet, så kan Forenede Vikar hjælpe med at finde en vikar.

 

En vikarløsning fra Forenede Vikar kan være en fleksibel og økonomisk personaleløsning, der i spidsbelastningsperioder, er et alternativ til fordyrende og opslidende overarbejde hos Jeres ansatte.

 

Vi arbejder med stor respekt for dine individuelle ønsker og behov som kunde. Vi fokuserer på et tæt samarbejde med kunden, der bygger på gensidig tillid og respekt.Vi går i dybden med at identificere dine behov og ønsker som kunde og lægger stor vægt på at matche vore vikarer, så de præcist passer til dine behov og ønsker. Vi er i stand til at rykke ud med meget kort varsel og har et nødberedskab, der giver en høj fleksibilitet.

 

Vi ved at vores eneste aktiv er vores vikarer – derfor tilbyder vi løbende vore vikarer forskellige former for kurser og efteruddannelse og andre former for personaleudvikling og personalegoder, således at vi kan sikre at vi hele tiden har topmotiverede og faglig kompetente vikarer.

 

Det er muligt at du går og pusler med tanker om at samle alle serviceydelser hos én leverandør, men alligevel synes, at det er for stor en mundfuld. Så kan du eventuelt prøve os af gennem vores vikarydelser – og hvem ved – måske kan det blive starten på et fremtidigt samarbejde om en integreret Facility Service løsning.

Book en vikar

Kontakt